Velkommen til Herning Karetkørsel
 
Herning Karetkørsel

Bryllups kørsel

De kan selv besigtige vores kareter og bestemme hvilken De ønsker at benytte, men vi rådgiver også gerne om fordele ved de forskellige typer vi råder over.

Herefter gennemgår vi ruten, der skal køres, og ofte gennemkører vi den i god tid forinden arrangementet. Intet overlades dermed til tilfældighederne.

Når festdagen oprinder, møder vi i god tid med nytrimmede heste og vogne. Vores påklædning er afstemt efter arrangementet og er f.eks. kapper, hvide skjorter, ridebukser, støvler og høj hat til bryllupper eller anden passende påklædning til andre begivenheder. Se billeder her på siden under bryllupper.

Vi afhenter bruden på hendes adresse og kører hende til kirken. Vi venter under vielsen og er klar når brudeparret træder ud af kirken. Vi kører med oldenborg heste, som anses for at være de bedste og flotteste køreheste. Vore heste er rutinerede og vant til uro, klapsalver og lignende. Jeg og vores øvrige kuske har tilsammen mere end 60 års erfaring i kørsel med heste.

Undervejs på turen fra kirken serveres der champagne til brud og brudgom. Vi kører til fotograf såvel ved fotografering i atelier som ved optagelser i naturen. Derefter kører vi efter aftale til festadressen.

Har De specielle ønsker som f.eks. kørsel med hele bryllupsselskabet er vi også i stand til dette. Kort sagt: Ingen opgave er for stor eller for lille for Herning Karetkørsel. Vi kommer overalt i Jylland og på Fyn.

Kontakt os. og få et godt tilbud på lige den Karetkørsel du mangler.

Tlf.           +45 97128532

Fax:          +45 97128532

Mobil:      +45 20128532